Aurejärvi varainhoito

Aurejärvi Varainhoito Oy tarjoaa yksilöllistä ja luotettavaa täyden palvelun varainhoitoa.

Luotettavaa varainhoitoa vuodesta 1999 lähtien

AUREJÄRVI VARAINHOITO

Aurejärvi Varainhoito Oy on Suomen Finanssivalvonnan valvoma rahastoyhtiö. Yhtiö tarjoaa täyden valtakirjan rahasto- ja täyden valtakirjan yksilöllistä varainhoitoa. Hallinnoimme Aurejärvi European Small and Mid Cap sekä Aurejärvi Best Global Ideas-rahastoja.

Varainhoitoon ja rahastoihin sijoitettu varallisuus on yli 100 miljoonaa euroa. Haluamme erottua massasta ja olla sijoittamisen luotettava, pitkäjänteinen ja läpinäkyvä kumppani vaativalle asiakkaalle.

Rahastovarainhoidon minimi on 500.000 euroa ja yksilöllisen varainhoidon minimi 5.000.000 euroa. Rahastojamme voi merkitä 5.000 eurosta ylöspäin. Rahastoillamme on kolme eri osuussarjaa sijoitettavan summan mukaan.

Aurejärvi Group on vuonna 1999 perustettu palvelemaan vaativia sijoittajia varainhoidon, verotuksen ja kirjanpidon osa-alueilla. Aurejärvi Groupin kolme lähiyhtiötä tukevat toistensa toimintoja ja ovat vakavaraisia. Aurejärvi Groupin hallinnoima ja sijoittama varallisuus on yli 800 miljoonaa euroa.

Haluamme erottua massasta ja olla sijoittamisen luotettava, pitkäjänteinen ja läpinäkyvä kumppani vaativalle asiakkaalle

Kaikki tukipalvelut verotuksesta kirjanpitoon asti

AUREJÄRVI GROUP

Aurejärvi Group on vuonna 1999 perustettu palvelemaan vaativia sijoittajia varainhoidon, verotuksen ja kirjanpidon osa-alueilla. Aurejärvi Groupin kolme lähiyhtiötä tukevat toistensa toimintoja ja ne ovat vakavaraisia.

Aurejärvi Varainhoito Oy
Aurejärvi Varainhoito Oy on perustettu vuonna 2008 ja se tarjoaa omaisuudenhoito-palveluja sekä hallinnoi osakerahastoja.

Aurejärvi Holdings Oy
Aurejärvi Holdings Oy on keskittynyt listaamattomien yritysten osakkeisiin (mm. DNA-omistajayhtiöt FINDA ja PHP Holding), sijoitettu varallisuus Rival-vaihtoehtorahastoihin (AIFM) on n. 90Meur.

Aurejärvi Accounting Oy
Aurejärvi Accounting Oy tarjoaa taloushallinnon ja kirjanpidon palveluita

Aurejärvi Groupin palveluksessa on noin 15 asiantuntijaa